Aandacht voor het hele proces

Doordat de werkzaamheden worden gecoördineerd door één persoon blijven de communicatielijnen kort. Hierdoor kan er tijdens de verschillende fasen van een project makkelijk worden ingespeeld op de continu veranderende omstandigheden. Voor u betekent dit één centraal aanspreekpunt: Marius Vroegindeweij.

In 2012 startte Marius Vroegindeweij zijn bedrijf VRBT: Vroegindeweij Bouwtechniek. De afgelopen jaren heeft hij diverse opleidingen gevolgd. In 2015 heeft hij zijn aannemerspapieren gehaald op de opleiding van Bouwend Nederland.

Door opleiding en ervaring in de meest uiteenlopende projecten heeft VRBT alle benodigde kennis voor ver- of nieuwbouw in huis.

Tevens is VRBT een erkend leerbedrijf, waarbij jonge mensen worden opgeleid tot vaklieden. Hiervoor zijn ze aangesloten bij SBB.

Het team bestaat uit ervaren en meedenkende timmermannen die van elke verbouwing een uitdaging maken.
Het plaatsen van een nieuwe badkamer, totale verbouwing of het bouwen van een vrijstaande woning, alles wordt met enthousiasme en passie gedaan.

Vroegindeweij Bouwtechniek heeft bewezen dat het leveren van topkwaliteit voor een goede prijs nog steeds mogelijk is. Doordat alle werkzaamheden worden gecoördineerd door één persoon blijven de communicatielijnen kort.Hierdoor kan er tijdens de verschillende fasen van een project makkelijk worden ingespeeld op de continu veranderende omstandigheden. Voor u betekent dit één centraal aanspreekpunt. 

Kortom, een bedrijf met passie waarin een goed product en een tevreden klant centraal staan.